Om os

Om mig


Jeg hedder Eva Sandberg og har siden 2004 arbejdet med fysiurgisk massage og idrætsskadeklinik. Mine uddannelser inden for dette felt har jeg taget ved Lasota Accademy. Gennem årene har jeg arbejdet både med professionelle multiløbere, fulgt semi-professionelle fodboldhold og helt almindelige mennesker, som har haft forskellige udfordringer med bevægeapparatet.
I 2008 begyndte jeg at specialiserer mig inden for kost og ernæring ved at tage en bachelor i ernæring og sundhed, da efterspørgslen efter kostvejledning iforbindelse med træning voksede. Senere kom flere og flere med overvægt til, som ønskede hjælpe til at tabe sig. En stor del af mit arbejde har også omhandlet  mental træning, hvor det grundlæggende har drejet sig om at flytte folk fra ét sted til et andet, og dermed udnytte deres eget potentialle allerbedst. Senest har jeg taget en uddannelse som hypnotisør ved Human Education Group, som jeg tror vil blive et godt supplement i klinikken.  


MISSION


At opnå din tillid og blive din foretrukne valg af behandler til kostvejledning, coaching og behandling af  bevægeapparatsproblemer. 

VISION


At hjælpe mennesker med at bringe det bedste potentialle frem ved at tilbyde den rette behandling.