Om

DeCiTo

Decisions Circumstances Toools

Historien

Mit mål har altid været at hjælpe så mange mennesker som muligt med at overvinde deres største udfordringer i livet og hjælpe dem med at opnå deres største ønsker

.
Siden 2004 har jeg i min idrætsskadeklinik arbejdet med mange forskellige mennesker, både atleter og almindelige mennesker. Udover sportsskader og almindige kropsholdningsproblemer, har en stor del af mit arbejde også omhandlet  mental træning, hvor det grundlæggende har drejet sig om at flytte folk fra ét sted til et andet og dermed udnytte potentialle allerbedst

.
I 2008 begyndte jeg min på specialisering indenfor ernæring, da efterspørgslen efter kostvejledning i forbindelse med træning voksede. Samtidig oplevede klinikken en stigende efterspørgsel fra personer med overvægt, som ønskede hjælp til at tabe sig.


Siden har klinikken hjulpet mange mennesker med at opnå et vægttab og skabe bedre balance i deres tilværelse.


.

DeCiTo blev grundlagt i 2017 og navnet er en sammenskrivning af ordene Decisions, Circumstance and Tools. Tre meget vigtige begreber man skal mestre for at få succes med livsatilsændringer.


Formålet med DeCiTo er at tilbyde de fleste af de ydelser vi anvender i klinikken igennem online forløb.


Mine personlige kvalifikationer er udover mine mere end 15 års erfaring i min klinik, en uddannelse som iddrætsskadeterapeut og life coach. Derover har jeg en bachelor i ernæring og sundhed og kandidat i folkesundhedsvidenskab.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Mange hilsner

Eva Sandberg

DeCiTo

Decision Circumstances ToolsGET IN TOUCH


Address: Stationsvej 11,1
DK-5690 Tommerup

CVR: 27992978

CONTACT


Email: info@decito.com
Phone: +45 60 14 23 34


© Copyright. All Rights Reserved.

SITEMAP


Home

Services

About

Contact