Priser

PRISLISTE


Priserner er gældende fra 1. juni 2018 og er inkl. moms.

DeCiTo programmer:

Kostplaner:


Kostplan med én ugentlig vejning - 4 uger


Individuelt simpel kostplan der tager udgangspunkt i din kost og den mad du spiser. Du vejes én gang om ugen i 4 uger, enten noget du selv gør eller ved fremmøde hos mig. Kostplanen fremsendes på email ca. 4 dage efter en kort samtale på enten email eller telefon og modtagelse af betaling.

Workshop

3 timers workshop


Her gennemgåes alle principperne i DeCiTio programmet, så du er klædt på til at starte dit vægttab. Der er mulighed for at stille spørgsmål og få sparring. Prisen er inkl. materiale og let forplejning (kaffe, vand og frugt). Begrænset antal.

Datoer og steder klik her.

DeCiTo program - online

Følg DeCiTo programmet online


DeCiTo programmet online kører over 8 uger, hvor du to gange om ugen får tilsendt de forskellige læringsprincipper du skal mestre for at få succes med dit vægttab. I den periode har du mulighed for at kontakte mig på email, hvis du har spørgsmål.

Kostplan individuel simpel


Individuelt simpel kostplan der tager udgangspunkt i din kost og den mad du spiser.

Kostplanen fremsendes på email ca. 4 dage efter en kort samtale på enten email eller telefon og modtagelse af betaling.

Kostplan med én ugentlig vejning - 12 uger


Individuelt simpel kostplan der tager udgangspunkt i din kost og den mad du spiser. Du vejes én gang om ugen i 12 uger, enten noget du selv gør eller ved fremmøde hos mig. Kostplanen fremsendes på email ca. 4 dage efter en kort samtale på enten email eller telefon og modtagelse af betaling.

Kostplan med én ugentlig vejning - 8 uger


Individuelt simpel kostplan der tager udgangspunkt i din kost og den mad du spiser. Du vejes én gang om ugen i 8 uger, enten noget du selv gør eller ved fremmøde hos mig. Kostplanen fremsendes på email ca. 4 dage efter en kort samtale på enten email eller telefon og modtagelse af betaling.

DeCiToby/ Eva Mosberg

CVR nr.: 27 99 29 78


FOLLOW US


Copyright © All Rights Reserved

ContactAddress: Teglhøjen 73, DK-5690 Tommerup

Telephone:+45 60 14 23 34

Email: info@decito.com