Priser

PRISLISTE

 

Priserner er gældende fra 1. juni 2018 og er inkl. moms.

DeCiTo programmer:

Kostplaner:

Kostplan med én ugentlig vejning - 4 uger

 

Individuelt simpel kostplan der tager udgangspunkt i din kost og den mad du spiser. Du vejes én gang om ugen i 4 uger, enten noget du selv gør eller ved fremmøde hos mig. Kostplanen fremsendes på email ca. 4 dage efter en kort samtale på enten email eller telefon og modtagelse af betaling.

Workshop

4 timers workshop

 

Her gennemgåes alle principperne i DeCiTio programmet, så du er klædt på til at starte dit vægttab. Der er mulighed for at stille spørgsmål og få sparring. Prisen er inkl. materiale og let forplejning (kaffe, vand og frugt). Begrænset antal.

Datoer og steder offentligøres medio september.

DeCiTo program - online

Følg DeCiTo programmet online

 

DeCiTo programmet online kører over 8 uger, hvor du to gange om ugen får tilsendt de forskellige læringsprincipper du skal mestre for at få succes med dit vægttab. I den periode har du mulighed for at kontakte mig på email, hvis du har spørgsmål.

Kostplan individuel simpel

 

Individuelt simpel kostplan der tager udgangspunkt i din kost og den mad du spiser.

Kostplanen fremsendes på email ca. 4 dage efter en kort samtale på enten email eller telefon og modtagelse af betaling.

Kostplan med én ugentlig vejning - 12 uger

 

Individuelt simpel kostplan der tager udgangspunkt i din kost og den mad du spiser. Du vejes én gang om ugen i 12 uger, enten noget du selv gør eller ved fremmøde hos mig. Kostplanen fremsendes på email ca. 4 dage efter en kort samtale på enten email eller telefon og modtagelse af betaling.

Kostplan med én ugentlig vejning - 8 uger

 

Individuelt simpel kostplan der tager udgangspunkt i din kost og den mad du spiser. Du vejes én gang om ugen i 8 uger, enten noget du selv gør eller ved fremmøde hos mig. Kostplanen fremsendes på email ca. 4 dage efter en kort samtale på enten email eller telefon og modtagelse af betaling.

Contact

 

Address: Teglhøjen 73, DK-5690 Tommerup

Telephone:+45 60 14 23 34

Email: info@decito.com

DeCiTo

 

by/ Eva Mosberg

CVR nr.: 27 99 29 78

 

FOLLOW US

Copyright © All Rights Reserved