Om DeCiTo

Velkommen til DeCiTo

 

 

Mit navn er Eva Sandberg. Jeg er bosat i Tommerup på Fyn og har i mange år arbejdet inden for det sundhedsvidenskabelige område med bl.a. ernæring.

 

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. Derudover har jeg også en kandidat i Folkesundhedsvidenskab.

 

Der har været flere perioder i mit liv, hvor jeg selv har været overvægigt, så selv om jeg har alt der faglige viden, så jeg ved om nogen, hvad det er for mekanismer der udspiller sig i kroppen når vægten løber løs. Denne problemstilling, er der ikke mange kostvejledere som kender på egen krop.

 

Igennem årene har jeg læst utallige af forskningsskriv og prøvet utallige af nye slanketrends og meningerne og resultaterne er lige så mangfoldige som vi mennesker – det afhænger oftest af de øjne der ser.  Diverse slankekure og eksperter fortæller os dagligt hvad vi må og ikke må, og alle sammen mener de lige har den korrekte måde at gennemføre et vægttab på. Men ofte sår det bare blår i øjenen på folk.

 

Derfor har jeg udviklet DeCiTo programmet. Formålet med programmet er at hjælpe folk med at gennemføre et succesfuldt vægttab på deres egne præmisser. Min erfaring har vist mig, at folk har store udfordringer når de skal gennemføre et vægttab. Det er som udgangspunkt ikke selve kuren folk oplever som besværlig, det er derimod kombinationen af alt det som er  omkringliggende. Derfor er der også rigtig mange som ikke lykkedes med at gennemføre et vægttab og mange stopper en kur allerede efter en lille uge, for så at tage det hele eller mere på igen.

 

Med DeCiTo programmet vil jeg gerne ruste dig til at gennemføre et vægttab. Jeg vil lære dig alle de tricks og værktøjer, de professionelle bruger - jeg vil lære dig hvordan du arbejder med dig selv og din mad, mens du stadig spiser den mad du kan lide.

 

I princippet er det for mig fuldstændig ligegyldigt om du spiser salat eller chokolade under dit vægttab, for det vigtigste er, at du lærer at få kontrol over maden.

 

Et vægttab er kun succesfuldt, hvis du får mindre energi end du forbruger!

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

DeCiTo


v/Eva Sandberg                                     CVR 27 99 29 78

Stationsvej 11,1                                   Totalbanken

DK-5690 Tommerup                         Reg: 6880

info@decito.com                                 Konto: 1097387

DeCiToby/ Eva Mosberg

CVR nr.: 27 99 29 78


FOLLOW US


Copyright © All Rights Reserved

ContactAddress: Teglhøjen 73, DK-5690 Tommerup

Telephone:+45 60 14 23 34

Email: info@decito.com